6 miesięczne auto a z klimy śmierdzi - czy to normalne???

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zloty
    Classic
    • 2011
    • 3

domisnis, Dominiczku ja nawet się wstawiłem w Twojej sprawie u Pawła, ale jakiś zły dzień miał. Nie ważne. Chodzi mi o to, że jest to nasz wątek i możemy w nim pisać co chcemy i o czym chcemy. Dziś byłem na wątku trójmiejskim, to tam nawet sobie filmiki wrzucają, co można by śmiało powiedzieć że to w dziale humor i nie tylko. Ale jak widać tam nikomu to nie przeszkadza.
    W każdym bądź razie... bądźmy wyrozumiali dla innych.
  • Pati
    Classic
    • 2010
    • 14

Witam szanownych kolegów. Mam takie pytanie bo wydaje mi się to conajmniej dziwne. W listopadzie 2010 odebrałem z salonu (nową) skodę roomster 1.2 TSI z półautomatyczną klimatyzacją. Ponieważ auto odbierałem zimą to klimatyzację włączałem okazjonalnie tak jak w zaleceniach (raz w tygodniu) jednak z racji mrozów to raczej były to zabiegi czystoteoretyczne. Od pewnego czasu w aucie dobiegały delikatne zapachy ale przy wyłączonej klimie - gdy klima chodziła nic nie było czuć. Niestety aktualnie (jak zrobiło się ciepło) niezależnie czy chodzi klimatyzacja czy tylko nawiew czuć bardzo nieprzyjemny zapach (stęchlizna). I teraz moje pytanie - czy praktycznie w nowym aucie ktróre jeszcze nawet nie przejechało jednego sezonu letniego ma prawo wystąpić takie zjawisko. Czy może jest to jakaś wada i nalezy udać się na boje z ASO. Za wszelkie rady wielkie dzięki.
    Pat

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Teraz codzień każdy będzie zakładał wątek, że mu śmierdzi? Trzeba się moi drodzy myć i korzystać z szukajki.
      Pierwszy z brzegu przykład:
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...